verbinden in kwaliteit

Reuling Intervar is een essentieel onderdeel van een efficiënte en vitale varkensvleesketen. Enerzijds door klanten te ondersteunen bij het verbeteren van de kwaliteit van biggen en vleesvarkens. Anderzijds door continu te werken aan afzetzekerheid en het optimaal tot waarde brengen van biggen, vleesvarkens en slachtzeugen.

  • Samen werken aan een betere kwaliteit biggen en vleesvarkens
  • Optimaal verwaarden van biggen, vleesvarkens en slachtzeugen
  • Uitstekende data-uitwisseling en zorgvuldig transport

Meer over ons

NETPORC® 
Netporc® is een uniek en vooruitstrevend kwaliteitssysteem, dat zorgt voor een betere en meer betrouwbare bigkwaliteit.

Naar de website

BENT U 100 PROCENT TEVREDEN
OVER UW BIGGENAFZET?

 

Fijn dat u tevreden bent!
Ga zo door.

Vraag naar de mogelijkheden bij ons.
Wij helpen u graag verder!

BENT U 100 PROCENT TEVREDEN
OVER UW AANGEKOCHTE BIGGEN?

Fijn dat u tevreden bent!
Ga zo door.

Vraag naar de mogelijkheden bij ons.
Wij helpen u graag verder!

BIGGEN 

Dagelijks werken wij aan betere biggen, meer afzetzekerheid en een goede biggenprijs. Onze afnemers leveren wij kwaliteitsbiggen tegen een marktconforme prijs. Bigkwaliteit is immers cruciaal voor een gezonde en rendabele vleesvarkenshouderij.

VLEESVARKENS

Onze goede relaties met gerenommeerde slachterijen in Nederland en Duitsland zorgen ervoor dat wij uw vleesvarkens optimaal tot waarde brengen. Mogelijk biedt dit ook perspectieven voor u.

SLACHTZEUGEN

Voor een efficiënte productie is het essentieel om zeugen tijdig te vervangen. Wij schatten deze dieren op waarde en verzorgen de best passende afzet. Het grote aantal zeugen dat wij vervoeren biedt kansen voor zowel de varkenshouder als de slachterij. 

Reinigen, ontsmetten en verhitten
Biggen worden bij Reuling Intervar meestal vervoerd in een geconditioneerde vrachtwagen, die vooraf wordt gereinigd, ontsmet en verhit tot 70 graden Celcius. Hierdoor verblijven...