Over ons

Reuling Intervar

Reuling Intervar was een familiebedrijf uit het Gelderse Wehl, opgericht in 1910. Naast de activiteiten in Nederland heeft Reuling in de afgelopen 25 jaar, in samenwerking met Raiffeisen Viehvermarktung GmbH (RVG), ook een sterke marktpositie opgebouwd in Duitsland. Als onderdeel van een sterke coöperatie weet het bedrijf expertise en ervaring in de Nederlandse en Duitse markt optimaal te combineren.

Waarde voor de sector…

Binnen de dynamische (internationale) varkensmarkt grijpen we kansen om waarde voor onze klanten te creëren met beide handen aan. Daarom ligt de focus van Reuling op het leveren van Nederlandse kwaliteitsbiggen voor de Duitse markt. Waar we in Nederland een overschot aan biggen hebben, neemt deze vraag in Duitsland juist toe. En dat is, met onze kennis van de Nederlandse én Duitse markt, precies waar onze kracht ligt. Wij ondersteunen onze leveranciers bij het verbeteren van de kwaliteit van hun dieren en werken continu aan de zekerheid van afzet, met als doel om biggen optimaal tot waarde te brengen.

...Door samenwerking en kennis

Samenwerking is de sleutel tot succes in de varkenshouderij van vandaag. Door de krachten te bundelen en kennis te delen, kunnen we de sector naar nieuwe hoogtes tillen. Een perfect voorbeeld van deze synergie is te vinden in de samenwerking tussen Reuling en RVG. De complementaire kennis van de Nederlandse en Duitse markt binnen de coöperatie maakt dat we belangen over de grenzen heen kunnen behartigen, en onze klanten zo de beste oplossingen kunnen bieden.

Bovenal zijn alle betrokkenen bij deze samenwerking gedreven mensen met een passie voor de varkenshouderij. Binnen de samenwerking, en binnen het eigen Reuling-team. Onze mensen zetten hun expertise graag in om u verder te helpen en uw doelen te bereiken. Van diergezondheid en hygiëne tot planning en transport; kwaliteit is altijd het uitgangspunt. Samen kunnen we de toekomst van de varkenshouderij succesvol vormgeven en waarde creëren voor alle schakels in onze keten.