Over ons

Reuling Intervar

Reuling Intervar is een krachtig familiebedrijf in het Gelderse Wehl dat gespecialiseerd is in het tot waarde brengen van biggen, vleesvarkens en zeugen. Het bedrijf is in 1910 opgericht en inmiddels staat de derde generatie van de familie Reuling aan het roer. Naast de activiteiten in Nederland is er de afgelopen 25 jaar, samen met Raiffeisen Viehvermarktung GmbH (RVG), ook een stevige marktpositie opgebouwd in Duitsland.

Waarde creëren

Als Reuling Intervar zijn wij een essentieel onderdeel van een efficiënte en vitale varkensvleesketen. Enerzijds door onze klanten te ondersteunen bij het verbeteren van de kwaliteit van hun dieren. Anderzijds door continu te werken aan afzetzekerheid en het optimaal tot waarde brengen van biggen, vleesvarkens en slachtzeugen. Het is onze taak om, op een open en transparante manier, zoveel mogelijk waarde te creëren voor onze klanten. Zo werken wij samen vol ambitie aan een verdere groei en professionalisering van de varkensvleesketen.

Sterk team

Een klein, hecht en enthousiast team zorgt ervoor dat varkens op de meest efficiënte en optimale wijze op de plaats van bestemming komen. Dat is de plek waar deze dieren het beste tot waarde kunnen worden gebracht. Of het nu een slachterij of een vleesvarkensbedrijf betreft; voor beiden is goed uitgangsmateriaal de basis voor succes. En daar zorgt ons team voor; planning, administratie, buitendienst en chauffeurs. Allemaal mensen met hart voor de varkenshouderij, die hun kennis graag inzetten om u verder te helpen. Als handelsbedrijf hechten wij veel waarde aan professioneel, diervriendelijk transport en maximale hygiëne. Natuurlijk plannen wij het transport zo dat de dieren op tijd worden opgehaald en afgeleverd. Altijd met een optimale overdracht van dierinformatie. Zowel voorwaarts als achterwaarts in de keten. Op basis van deze data kunnen we samen met u de varkensvleesketen verder optimaliseren.